House of Meetings

Mijlstraat 124, 2570 DUFFEL bookings@houseofmeetings.be
+32 15 36 35 05

Vergaderlocatie bij uitstek

Meetings, seminaries en Tiny Team events

Even weg uit de dagelijkse werk context, volledig weg van allerlei afleidende factoren… Dat zorgt instant voor nieuwe energie, een open mind, minder stress en intens sociaal contact.

Al helemaal wanneer die volgende teammeeting in een super rustgevende en natuurlijke omgeving plaatsvindt.

Nieuwe ideeën en initiatieven worden geboren, extra creativiteit speelt op en zorgt voor een gegarandeerde impact van je vergadering of event.
Bij House of Meetings kan je in alle rust vergaderen in een idyllische context.

De faciliteiten zijn top en je zult verstelt staan van het oog voor detail.

Vergaderen doen we elke dag

en vaak snel tussendoor. Soms al lang op voorhand ingepland, soms even vlug een gaatje in ieders agenda prikken. Hoe vaak kom je dan met de juist mindset in die vergadering? Heb je vaak niet nog teveel aan je hoofd. Dit heeft logischerwijs impact op het resultaat van die vergadering en wat daaruit voort zou moeten vloeien. In House of Meetings ontdek je de kracht van vergaderen buiten de kantooromgeving. Op een prachtige locatie, al dan niet… ver weg van het werk. Je komt individueel en als team tot rust. Zo is ieders energie helemaal gericht op een betrokken en creatieve vergadering, een noodzakelijke brainstorm of verbindend team moment. Gefocust en waardevol overleggen brengt heel wat voordelen met zich mee. En dat leidt tot? Betere werkrelaties, duidelijke afspraken, een hogere productiviteit, en vooral: het beoogde resultaat van het initiatief.

In Duffel – centraal gelegen tussen Antwerpen en Mechelen – vind je onze unieke vergader- en evenementlocatie. Onbegrensde charme en een tijdloos design temidden van uitzonderlijk heerlijke natuur.

House of Meetings biedt meerdere volledig uitgeruste vergader- en eventruimtes inclusief presentatiemateriaal.

The View met grote raamkozijnen en zicht op de tuin biedt ruimte aan 30 personen in theateropstelling, 20 personen in U-vorm en 60 personen voor een walking diner of receptie. The Boardroom met stijlvol & strak zwart/wit design biedt plaats aan 25 personen in theateropstelling, 15 personen in U-vorm en 25 personen voor een receptie.

Daarnaast zijn er nog breakout rooms en inspirerende ruimtes zoals de Lounge waar je met 6 personen kan plaatsnemen. De bruine lederen fauteuils en de huiselijke setting nodigen uit om hier een ideeënsessie, belangrijk gesprek en zo meer te organiseren.

De reusachtige tuin met een opp van 4.000 m2 en terras biedt een uniek decor voor je bedrijfsinitiatief. We zorgen voor een cosy aankleding met vuurkorven en een stijlvolle stretchtent als je dat wenst. Ook tijdens de wintermaanden of bij slecht weer kan je in onze witte villa in de tuin een receptie of walking diner organiseren. Dit stijlvolle optrekje, in strak wit design met veel lichtinval, is geschikt voor een gezelschap tot 120 personen.

Heel wat combi-mogelijkheden!

Vlotte bereikbaarheid

House of Meetings ligt op amper 5 min rijden van de autosnelweg. Je neemt de afrit 8 Rumst/Duffel op de E19 en na amper 5 km bereik je het centrum van Duffel. Ook zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.