House of Meetings

Mijlstraat 124, 2570 DUFFEL bookings@houseofmeetings.be
+32 15 36 35 05

Vergaderlocatie zoekt toffe teams

Vergaderlocatie zoekt toffe team

Omdat de wereld nu terug kan en mag connecteren willen we u in ons huis kennis laten maken met verbindende initiatieven.

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Ongestoord brainstormen op een unieke locatie in de Antwerpse Zuidrand? House of Meetings is een speciale vergaderlocatie in België, waar je helemaal tot rust komt tussen het groen, midden in de natuur.

Een hele vergaderruimte met tuin voor jou en je team

Bij HÔME geloven we dat het krachtiger is om te vergaderen buiten de traditionele kantooromgeving. Even weg zijn van het vertrouwde gebouw zorgt voor inspiratie, rust en een heldere mindset.

Daarom is HÔME een unieke vergaderlocatie om je helemaal toe te werpen op je meeting, in volledige focus op een productief en efficient overleg. Het huis kan exclusief voor jou en je team zijn. Geen afleiding, ideale faciliteiten en geen andere bezoekers. Privacy is gegarandeerd. 

 

Wekelijks ontvangen we in HÔME teams uit alle windrichtingen die een noodzakelijke meeting, een brainstorm, klanten presentatie en zo meer… koppelen aan een werkdag in een aangename en inspirerende omgeving, voorzien van state-of-the-art benodigdheden… waar er ook aan de interne mens wordt gedacht.

Geen verzoek is hier te gek. En wat er besproken wordt in HÔME blijft in HÔME.